top of page
MEEZINGEN

Leuk dat je interesse hebt om met ons mee te zingen. Op deze pagina vind je informatie over onze komende programma's, repetities en concertdata. De audities worden gehouden op  dinsdag 11 april, vrijdag 14 april en dinsdag 18 april.

De audities vinden plaats in Den Haag. De repetities vinden op dit moment plaats in de Oud Katholieke Kerk, Juffrouw Idastraat 13, Den Haag

Als er op dit moment geen ruimte is in je stemgroep, kun je ook auditie doen om opgenomen te worden in de kaartenbak voor toekomstige programma's.

Na aanmelding via onderstaande link krijg je direct een bevestigingsmail van je aanmelding. Ontvang je die niet of heb je andere vragen, mail dan naar chordialitydenhaag@gmail.com.

Chordiality Plus - Infinity

Ruimte in de stemgroepen alt, tenor, bas

In 1947 schreven de Amerikaanse componist Aaron Copland en de Franse componist Maurice Duruflé hun bekendste vocale werk. Copland laat de schepping, het begin, bezingen. Duruflé daarentegen schreef zijn beroemde mis voor de doden, het Requiem. De verschillen zijn makkelijk te benoemen, de één een jood, de ander een katholiek. Amerikaans - Frans. Maar wat zijn de overeenkomsten? Dat gaan we ontdekken tijdens dit project. Met medewerking van mezzosopraan Barbara Kozelj en organist Bert Mooiman.

Repetitiedata:

17 en 31 mei

10, 14 en 28 juni

23 augustus

6, 20 en 27 september

4 en 13 oktober

 

Concertdatum: 14 oktober

Chordiality Core - Encens

Ruimte in de stemgroepen tenor, bas

In dit programma gaan we genieten van pareltjes van composities uit de vorige eeuw. Veel van deze muziek is door ons onder het stof vandaan gehaald. Encens bevat kerkmuziek die in het verlengde ligt van Strawinsky’s opruiende, extravagante karakter. Ook zijn er composities opgenomen met een dansant/filmische stijl als ware het vergeten werken van Debussy of Ravel. De combinatie van deze elementen met daarbij orgelbegeleiding en een sopraan solist, maakt dat het een enorm divers en spannend programma is om te zingen en om naar te luisteren.

 

Repetities: we repeteren op woensdagavond in de even weken

Concertdata: februari 2024

Chordiality Fox - Winterreise

Ruimte in alle stemgroepen, leeftijd 60+

Onlangs verscheen er een prachtig arrangement van Schuberts beroemde Winterreise voor bariton, koor en piano. Delen uit deze Winterreise staan op het programma voor het allereerste concert van Chordiality Fox! Omgeven door moderne werken van o.a. Eriks Esenvalds en Will Todd nemen we u mee in een winters landschap vol verwondering, vooruitblikken en terugspiegelingen.

Repetitiedata nog niet bekend

Concertdata: voorjaar 2024

bottom of page